10 eszméletlenül vicces jutalomfalat elkapó kutypofi

Christian Vieler, német fotós elhatározta, hogy megörökíti azokat a pillanatokat, amikor a kutyák a jutalomfalatot próbálják röptében elkapni. A kutyusok arckifejezése egyszerre tükröz vidámságot, vágyat, izgalmat és persze pánikot, hogy nehogy a finom falat tovaröppenjen. A fotós gépe olyan hihetetlenül egyedi felvételeket készített, melyet mi szabad szemmel nem is érzékelhetünk, hiszen olyan gyorsan történik, hogy számunkra felfoghatatlan.

Legyen bármilyen fajta eb, mindegyikük szemében látszik a koncentráció, egyeseknek már előre csorog a nyála a finom falat után.
kutya1.jpg


kutya2.jpg

kutya3.jpg


kutya4.jpg

kutya5.jpg

kutya6.jpg

kutya7.jpg

kutya8.jpg

kutya10.jpg

 

kutya11.jpg

Forrás: www.boredpanda.com

HA TETSZETT, OSSZTÁTOK MEG ISMERŐSEITEKKEL IS!

A bejegyzés trackback címe:

https://haziallatkedvelo.blog.hu/api/trackback/id/tr411745939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Háziállat kedvelők blogja

Hasznos és érdekes cikkek a világ minden tájáról azok számára, akik imádják kis házikedvencüket, legyen az akár cica, kutya, tengerimalac, vagy ló.

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása